Dragi Članovi American Adventure Club-a,

Klub kartice daju Vam velike pogodnosti prvenstveno u vezi sa našim programima kulturne razmene.

Cilj nam je da Vam se zahvalimo na ukazanom poverenju u vidu davanja raznih popusta na naše programe ali i mogućnost da Vam se učlanjenje u naš klub isplati.

POPUST SE OSTVARUJE PRILIKOM UPLATE POSLEDNJE RATE!

 

Uslov za ostvarivanje nadoknade u akciji  DOVEDI PRIJATELJA jeste da kandidat koji je pristupio programu posredstvom nosioca klub kartice dobije vizu tj. da se aranžman realizuje.

Napomena: Korisnik kartice može iskoristiti njene pogodnosti ukoliko je na snazi popust na prijavu (dinarski deo) u trenutku pristupanja na program. Ukoliko je na snazi neki drugi popust koji podrazumeva popust na poslednju ratu programa, onda član Club kartice ima mogućnost da izabere da li će upotrebiti karticu za umanjenje poslednje rate ili će upotrebiti trenutni popust. Nosioci Uni Credit bankovne kartice ne mogu u isto vreme da koriste AA club karticu i obrnuto.

AKTIVACIJA KARTICE

Da bi kartica postala aktivna i nosilac kartice mogao da ostvari gore navedene popuste, potrebno je:

  1. Svaki član kluba koji je učestvovao na nekom od programa American Adventure i Worldwide Adventures doo potrebno je da ostavi svoje iskustvo na web sajtu http://eworkandtravel.com/ i to preko linka http://eworkandtravel.com/share-your-work-travel-experience/
  2. Svaki član kluba koji nije učestvovao na programu (nije dobio vizu ili je bio sprečen da učestvuje iz drugih razloga a ima AA club karticu) potrebno je da dovede jednog prijatelja koji bi pristupio programu I samim tim se učlanio u klub.