DUAL DIPLOMA – ONLINE USA SREDNJE ŠKOLE

ONLINE ŠKOLOVANJE U SREDNJIM ŠKOLAMA U AMERICI

ONLINE ŠKOLOVANJE U SREDNJIM ŠKOLAMA U AMERICI

American Adventure u saradnji sa svetskim liderom, Educatius Academy, u vezi sa školovanjem u inostranstvu, Vam nudi jedan savremen i napredan program koji predstavlja budućnost modernog školovanja!
Daljina, u današnjem vremenu i uz pomoć napredne tehnologije, ne predstavlja više prepreku ka sticanju potrebnog znanja i kao odgovor na dugi niz godina tradicionalnog školstva u klupama i pred školskom tablom je nastao ovakav program.
Zamislite svet za 10, 15 godina…kada daljina i jezici budu potpuno zanemareni i kada će se pružiti mogućnost svakom učeniku, ma gde bio i u kojoj zemlji živeo, da pohađa eminentne obrazovne ustanove na skroz drugom kraju sveta i tamo započne građenje svoje karijere sticanjem prvoklasnog znanja od strane akreditovanih i svetski priznatih škola…

Ovo je samo početak… Da li ste spremni za budućnost?

R U READY 4 THE FUTURE?


On-line Dualna Diploma – The next BIG THING!

Program On-line Dualna Diploma je namenjeno za sve đake koji žele međunarodno priznato obrazovanje.

Zašto je đacima potrebna DUALNA DIPLOMA?

• Đaci dobijaju konkurentsku prednost prilikom apliciranja za fakultete, univerzitete i kasnije za stručnu praksu ili zaposlenje u odnosu na svoju generaciju.
• Dualna diploma dodaje globalni element svakom CV-u od đaka i na taj način ga izdvaja iz grupe aplikanata.
• Đaci pokazuju upornost, posvećenost, sposobnost i volju da uspešno završe dve srednje škole istovremeno.
• Izborni predmeti na školama u SAD omogućavaju đacima da istraže nešto novo, nešto što nemaju u svojim školama u Srbiji, da spoznaju svoja stvarna interesovanja i na taj definišu odabir svog budućeg fakulteta.
• Dualna diploma i online učenje doprinose u mnogome poboljšanju Engleskog jezika u sva četiri aspekta (čitanje, pisanje, komunikacija i slušanje) što će svakom od đaka veoma koristiti prilikom daljeg školovanja i u profesionalnoj karijeri.
• Samostalno online učenje će pomoći u razvitku nečeg mnogo bitnijeg za đaka – disciplinu i samovođenje tj self management!
Educatius Academy Online

Online časovi + časovi kod kuće!
Dvostruku diplomu dobijate kada završite srednju školu u svojoj zemlji i diplomirate u srednjoj školi u SAD (1 kredit = 1 predmet). Pohađajte onlajn časove u jednoj od naših partnerskih škola da biste dobili šest kredita koji su vam potrebni kako bi ste diplomirali. Kada diplomirate, dobićete dve diplome – 1 iz matične srednje škole u Vašoj zemlji i 1 iz SAD!

Učite kada želite!
Slušanje, učenje i polaganje predmeta može da traje u toku jedne do četiri godine. Možete da krenete sa časovima tokom školske godine ili letnjeg raspusta. Časovi su asinhroni, tako da možete da počnete kada želite i da učite tempom koji Vam najviše odgovara. Za svaki predmet/ kredit je predviđeno maksimalno 40 nedelja za učenje što je, iz iskustva, skroz dovoljan vremenski period.

Idite na časove koji vas zanimaju!
Neki od časova koje pohađate su obavezni, uključujući istoriju SAD i engleski. Svi ostali predmeti su izborni a imaćete prilike da odabere fascinantne predmete koje nisu dostupni u većini srednjih škola u Vašoj zemlji. Produbljivanje znanja u predmetima koji vas zanimaju biće zabavno i sigurno će Vam olakšati izbor Fakulteta koji ćete upisati nakon srednje škole.

STEKNITE SVETSKI PRIZNATU DIPLOMU!

Diploma

ŠKOLE KOJE NUDE ONLINE NASTAVU U SAD

Thornton Academy, Maine

THORNTON AcademyThornton Academy, jedna je od škola uz pomoć koje realizujemo program online srednje škole u SAD. Osnovana 1811. godine, prestižna srednja škola sa internatom, Thornton Academy ima dugu tradiciji.
Danas je u potpunosti akreditovana od strane Udruženja škola i koledža Nove Engleske.(New England Association of Schools and Colleges) Jedna od samo četiri Apple Distinguished Schools, priznanje koje je dodelila kompanija Apple za korišćenje obrazovne tehnologije svetske klase. Thornton Academy svake godine dočekuje 1.600 studenata u svoj prelepi kampus i mnogo više đaka iz celog sveta poput vas na svoje renomirane online programe školovanja.
• Thornton Academy ima odličnu saradnju sa mnogim vodećim univerzitetima u SAD.
• Thornton Academy je dugogodišnji partner Educatius Academy.
• Thornton Academy vrednuje različitosti i multikulturalizami stvarajući jedinstveno i dinamično okruženje za učenje koje podstiče veće uvažavanje individualnih razlika, ali i zajedničke vrednosti.
Website škole: thorntonacademy.org

Wayland Academy, Wisconsin

WAYLAND AcademyWayland Academy je osnovana 1855. godine i rangirana je u prvih 5 škola za najbolje internate, najbolje srednje škole za pripremu za koledž i najbolje privatne škole u Viskonsinu. Škola je priznata među najboljim školama u Americi za 2022. godinu od strane Niche.com. Smeštena u srednje zapadnoj državi Wisconsin, Wayland Academy je nezavisna škola za studente koji žive u školskom internatu i redovne studente van internata. Malo školsko okruženje nudi učenicima praktičnu i individualnu pažnju. Akademski program na kampusu i onlajn akademski program sadrži niz kurseva.
Wayland Academy je veoma uspešna prilikom pripreme svojih đaka za upis na fakultete i koledže i ima veoma visok procenat upisa svojjih učenika na fakultete i univerzitete koje su odabrali.
Wayland Academy je akreditovana od strane ISACS (Independent School Association of the Central States i od NCA (North Central Association).
Website škole: wayland.org

Washington Academy, Maine

WASHINGTON AcademyOsnovana 1792. godine, Washington Academy, je jedna od najstarijih američkih obrazovnih institucija. Uz punu akreditaciju Udruženja škola i koledža Nove Engleske (New England Association of Schools and Colleges), predstavlja jednu od najtraženijih destinacija za đake iz celog sveta. Svake godine, Washington Academy prima 500 studenata u svoj kampus u Mejnu i mnogo više đaka iz celog sveta u svoje digitalne učionice. A od svake diplomirane klase, preko 92% je primljeno na fakultete ili univerzitete koje su želeli.
• Osnovan 1792. godine, sa sedištem u severoistočnom Mejnu.
• Škola ima 500 učenika u kampusu i može se pohvaliti visokom stopom diplomiranja i prihvatanja na univerzitet.
• Akreditovan od strane NEASC-a (New England Association of Schools and Colleges)
• Dugogodišnja partnerska škola Educatius Inc.
Washington Academy osposobljava učenike socijalno i intelektualno za njihove buduće poduhvate i duboko posvećena je ličnom i profesionalnom uspehu svojih đaka.
Website škole: washingtonacademy.org

O ORGANIZATORU PROGRAMA – EDUCATIUS ACADEMY

Educatius

Dve decenije poverenja

Više od 20 godina ostvarujemo snove svim učenicima koji su spremni za nove izazove. Iz naših kancelarija širom sveta, smeštamo učenike u renomirane srednje škole i programe kulturnih razmena, spajamo ih sa gostoljubivim host porodicama i pružamo stručnu podršku tokom njihovog boravka i školovanja u inostranstvu. Vlade u Aziji, Latinskoj Americi i Brazilu su nam poverile stotine svojih sponzorisanih učenika, kao i roditelji iz više od 60 zemalja. Kroz naša dugoročna partnerstva sa vrhunskim školama u 10 zemalja i najbolju podršku, đaci otkrivaju svet iz potpuno novog ugla.

Sada, pored bogatog iskustva sprovođenja školovanja naših polaznika u inostranstvu, đacima, u njihovoj matičnoj zemlji pružamo mogućnost međunarodnog obrazovanja i diplomiranja. Naše iskustvo, stručnost i partnerstvo sa istaknutim školama širom sveta nam omogućavaju da akademsko postignuće stavimo na dohvat ruke učenika širom sveta.

Educatius - Vimeo

• Prestižne škole
Neuporediv portfolio prestižnih državnih i privatnih srednjih škola za programe kulturnih razmena u SAD, Velikoj Britaniji i širom sveta posredstvom studentskih viza.
• Podrška bez premca
Iskusno i brižno osoblje podržava đake od ideje za pohađanjem škola u inostranstvu do diplomiranja.
• Inovativni pristup učenju
Naš širok asortiman ONLINE srednjoškolskih programa i pohađanje srednjih škola u Americi uživo posredstvom J1 ili F1 vize, svakako nude nešto novo svim učesnicima programa.
EDUCATIUS ACADEMY podržava studente u Africi i Latinskoj Americi gde se školovanje odvija pod otežanim uslovima.

Educatius Academy nudi mogućnost!

Naučite novi jezik. Upoznajte svet iz druge perspektive! Steknite nove prijatelje za ceo život!

Proširite i unapredite svoje sposobnosti: kulturu i jezik, napravite korak ka prestižnim univerzitetima i raznovrsnim mogućnostima za posao, povećajte samopouzdanje i nezavisnost – i ostvarite veze koje će trajati ceo život.

Usudi se da sanjaš – usudi se da izabereš! Garantujemo plasman za sve studente primljene na naše programe. Naša partnerstva sa najboljim državnim i privatnim školama pružaju izuzetan niz opcija, bilo lično ili online.

Srednjoškolske programe sprovodimo u 10 zemalja i imamo kancelarije u mnogim od njih, uključujući Kinu, Vijetnam, Brazil, Tursku, Kanadu, Koreju, Bugarsku, Švajcarsku, Australiju i Novi Zeland. Članovi našeg tima na terenu imaju višedecenijsko iskustvo u studiranju, životu i radu u inostranstvu.
Mi razumemo tinejdžere i njihove potrebe!

Aiducatius Obrazovanje često određuje dalje prilike u životu. Znamo da neće svi učenici imati priliku da studiraju u inostranstvu. Naša sestrinska organizacija, Aiducatius, podržava škole u Africi i Latinskoj Americi da unaprede svoje programe i poboljšaju pristup učenika obrazovanju. Aiducatius obezbeđuje obuku nastavnika, uniforme, ručkove…tamo gde je to najviše potrebno. Ovo je značajna podrška koja omogućava da učenici pohađaju škole i poboljšavaju svoje rezultate u školovanju a time i doprinesu napredtku za njihove porodice i lokalne zajednice. Svi učesnici koji izaberu neki od Educatius programa, doprinose i pomažu poboljšanim rezultatima u školovanju za najugroženije.

USLOVI ZA PRIJAVU NA PROGRAM

Ko ima pravo da se pridruži programu?

• Svaki srednjoškolac mlađi od 20 godina ima pravo da učestvuje na programu. Program traje od 1 do 4 godine, u zavisnosti kojim tempom kandidat odabere da pohađa časove i da polaže predmete. Kandidat treba da diplomira pre njegove 20 godine tj u slično vreme vreme kad završi srednju školu u njegovoj matičnoj državi. Učeniku je potrebno 6 kredita ili predmeta kako bi stekao uslove da dobije USA i na samom učeniku je da isplanira da li tih 6 predmeta položiti za 1, 2, 3 ili 4 godine. U ovom planiranju, kao i pri odabiru predmeta, će svakako imati podršku školskog savetnika.
• Učenici, takođe, moraju da imaju minimum „C“ prosek (dobar) u svojoj matičnoj školi u Srbiji.
Znanje Engleskog jezika – preporučuje se B1 / B2 nivo ali nije presudno. Svakako, pre samog prijema na program agencija će izvršiti testiranje kandidata a programom je obuhvaćena i usluga English prep camp gde kandidate pripremaju nastavnici Engleskog jezika.

KORACI NA PROGRAMU

Korak 1: Izaberite svoj program!
Izaberi program, odaberi školu, koji će vam pomoći da ostvarite svoje akademske ciljeve i upišete se na fakultet koji želite. Stojimo Vam na raspolaganju da organizujemo konsultacije za dodatnu podršku i savetovanje.
Pre samog odabira škole dobićete na uvid listu predmeta sa kratkim opisom koji mogu da se pohađaju u svakoj školi pojedinačno.

Korak 2: Pošaljite svedočanstva i potrebnu dokumentaciju!
Pošaljite nam popunjen formular za prijavu (dobijate ovaj formular u agenciji) kao i spisak ispita na svim godinama školovanja u Vašoj školi u Srbiji, uradite test engleskog jezika (dobijate ovaj test u agenciji) i očekujte ubrzo odgovor od Educatius Academy.
U nekim slučajevima postoji mogućnost da se traži i đačka knjižica gde se vidi datum rođenja kandidata.
Cilj dualne diplome je da se predmeti koje ćete učiti u školi u matičnoj zemlji i školi u USA ne poklapaju.
Cilj da ti predmeti budu različiti kako bi učenik stekao što više znanja!
Pre samog prijema na program đaci će imati prilike da da se posavetuju sa školskim savetnicima u vezi samih predmeta koje će izabrati kao i optimalnoj dužini trajanja školovanja, koji predmeti treba prvo da se polože a koji posle, koji su teži a koji lakši premeti….a sve u cilju lakšeg odabira i definisanja trajanja školovanja (1 do 4 godine)

Korak 3: Uživajte u svojim studijama!
Kada budete prihvaćeni na program i po uplati troškova i dela troška programa, dobićete pristup svom studentskom portalu i školskoj platformi za učenje. Potrebno je da položite 6 predmeta kako bi stekli diplomu srednje škole u SAD i to:
• 2 Obavezna predmeta: Engleski 3 i 4 i istorija SAD
• 4 Izborna predmeta.
Veoma je raznovrstan spisak predmeta koje možete da odaberete ali svakako Educatius Academy pruža pomoć i podršku i u ovom procesu.

Neki od predmeta su:

Započni učenje kad ti želiš!
Sjajna stvar kod online učenja je što možete da krenete sa učenjem u bilo koje doba godine. Svakako se preporučuje, ali nije obavezno da se krene sa učenjem kad i nastava uživo kreće na odabranoj školi u SAD.

Uči u svom ritmu!
Još jedna od prednosti ovog programa je da se kandidatu ostavlja da online učenje može da uskladi sa obavezama u školi u svojoj matičnoj zemlji i da online učenje obavlja po povratku iz škole. Isto tako prilikom pristupanju na program kandidatu se nudi izbor da definiše broj godina, od 1 do 4 godine, za koliko će moći da položi svih 6 predmeta. Naravno, uobičajeno vreme za polaganje je 2-3 godine a isto tako kandidat mora da uskladi da u isto vreme završi i školu u SAD i školu u Srbiji i to pre 20 godina njegove starosti.

Dužina programa
Program se može završiti za 1- 4 godine. Savetnici su dostupni da pomognu studentima u planiranju dužine programa i kurseva. Učenici moraju da potvrde svoju predviđenu dužinu studija pre upisa na program i pre fakturisanja, jer će se način plaćanja programa uskladiti sa brojem predviđenim brojem godina koje je učenik naveo (Ukoliko je kandidat naveo da će pohađati školu 3 godine, platiće troškove programa u 3 rate).

Kako đaci uče online?
Svim kandidatima će se odobriti pristup online interaktivnoj platformi. Časovi će biti dostavljeni u obliku videa, audio lekcija i tekstualno. Platforma je bogata pisanim zadacima, kvizovima i ispitima. Platforma za učenje takođe je opremljena digitalnim alatima za učenje. Naravno, tu je i podrška nastavnika, tutora i savetnika Educatius Academy na programu kao i mnošto dodatnih usluga koje ovaj program nudi.

Primer online platforme za učenje možete da vidite ovde:

Primer: 1 predmet = 2.5 sata u
enja nedeljno x 40 nedelja (od prilike)

Svaki od učesnika programa će imati svoj lični plan učenja i moći će da se obrati nastavnicima škole za bilo koji problem u vezi gradiva.

Planirano je da se 2 puta mesečno održavaju LIVE časovi sa nastavnicima i sa školskim drugovima (na većini škola iz određenih predmeta)

24h podrška od strane TutorMe (akademski tutoring servis) – je uključeno u cenu programa.

Savetnici Educatius Academy će nadgledati tok učenja, performanse i prisutnost na časovima i davati savete učesnicima programa ukoliko su potrebne određene korekcije kako bi se program uspešno završio.

Korak 4. Čestitamo!
Položili ste svih 6 predmet i završili ste srednju školu u SAD. Škola će Vam poslati diplomu i transkript o položenim predmetima.
Svedočanstvo (transkript) može biti poslato direktno Vama ili fakultetima ili univerzitetima na koje se prijavljujete.

Korak 5: Postdiplomski
Nakon što završite svoj program, počnite da planirate sledeći korak u Vašoj akademskoj karijeri. Naš program savetovanja za upis fakulteta (CAP), koji uključen je u program, dostupan je za dodatnu podršku.

DODATNE USLUGE

1. College advisement program (CAP)

Garantujemo upis!
Učenici će dobiti ponudu za upis jednog od 300+ fakulteta i Univeziteta sa kojima sarađujemo u okviru CAP mreže.

Mogućnost apliciranja za CAP stipendije
Svaki učenik upisan na naš program stiče ekskluzivno pravo da aplicira za stipendije koje se dodeljuju đacima od strane CAP mreže.

Individualni savetnik
Učenici će biti vođeni kroz ceo proces apliciranja za fakultete i Univerzitete i to uz pomoć iskusnog ličnog savetnika.

Apliciraj gde želiš!
Učenici će imati podršku da apliciraju za fakultete i Univezitete i van CAP mreže.

2. English prep camp

• Učesnicima programa će biti organizovani zabavni i interaktivni časovi Engleskog jezika zajedno sa drugim internacionalnim učenicima.
• Časovi će biti organizovani svake Subote, online, u trajanju u periodu od 15 nedelja.
• Časove će voditi iskusni, nastavnici Engleskog jezika. (native speakers)
English prep camp je organizovan da pripremi đake za dalje uspešno učenje na programu.
• Nakon kampa učenici će se testirati i nakon uspešno položenog testa će dobiti sertifikat.

3. 24/7 podrška u nastavi – TutorMe service
4. Podrška nastavnika iz odabrame škole za sva pitanja u vezi gradiva.
5. Podrška Educatius Academy mentora programa.
6. Writting lab / podrška prilikom izrada eseja.

ŠTA JE UKLJUČENO U CENU PROGRAMA

6 online predmeta – odobren pristup interaktivnoj platformi za učenje.
Teacher support / Mogućnost kontaktiranja nastavnika u školi vezano za gradivo kao i mogućnost održavanja online sastanaka sa nastavnicima škole u vezi gradiva. Optimalan broj sastanaka po predmetu je 3.
• Podrška i vođenje tokom programa od strane predstavnika Educatius Academy.
24/7 TutorMe service – Kada učenici pristupe programu, oni se automatski upisuju u TutorMe. Učenici dobijaju aktivacionu e-mail i uvek se mogu prijaviti direktno na onlajn platformu. Ova platforma služi za povezivanje učenika i nastavnika škole u vezi pitanja sa gradivom.
Diploma i transkript ocena (svedočanstvo) – Na kraju uspešno završenog školovanja, učesnik programa će dobiti diplomu i transkript ocena od strane škole.
College advisement program (CAP) – podrška i savetovanje prilikom apliciranja za fakultete i Univerzitete. – Individualno savetovanje o upisu na fakultete/univerzitete i pomoć pri prijavljivanju se nude besplatno kroz CAP za učenike koji su zainteresovani da se prijave na univerzitete u SAD, Velikoj Britaniji, Australiji i Novom Zelandu. Personalni iskusni savetnik će voditi pripremu đaka za proces prijave na fakultet ili Univerzitet. Savetovanje ka lakšem dobijanju stipendija koje nudi razni fakutleti i univerziteti sa kojima Educatius Academy sarađuje.
English prep camp – Učesnicima programa će biti organizovani interaktivni časovi Engleskog jezika zajedno sa drugim internacionalnim učenicima. Časovi će biti organizovani svake Subote, online, u trajanju u periodu od 15 nedelja. Časove će voditi iskusni, nastavnici Engleskog jezika. (native speakers) English prep camp je organizovan da pripremi đake za dalje uspešno učenje na programu. Nakon kampa đaci će se testirati i nakon uspešno položenog testa će dobiti sertifikat.
Writing Lab / Pomoć, ispravke i sugestije prilikom pisanja eseja.
Lekcije uživo – dostupne za određene predmete svake 2 nedelje.
Parental/observer access – odobren pristup roditeljima platformi koja im omogućava praćenje školovanja učenika i uvid u napredovanju tokom programa.
Podrška American Adventure tima pre, tokom i nakon realizacije programa

CENA, NAČIN I DINAMIKA PLAĆANJA PROGRAMA

Cena programa

All-Online Dual Diploma: Kontaktirajte nas za više informacija
Enrolment fee: Kontaktirajte nas za više informacija
Re-enrolment fee: Kontaktirajte nas za više informacija

Dinamika plaćanja
Učenici će pre upisa na program definisati planiranu dužinu trajanja njihovog školovanja i sa obzirom na to program će se plaćati u ratama. (primer: Ukoliko je kandidat naveo da će pohađati školu 3 godine, platiće program u 3 rate). Godišnje plaćanje se obavlja u potpunosti za tu godinu na samom početku tj. pre nego što učenik dobije pristup platformi za učenje.

Upisnina – Enrolment fee/ Re-enrolment fee
Jednokratna upisnina se plaća pri prvom upisu ($300,00) a ukoliko kandidat odabere školovanje na više godina pre svake godine će platiti re-enrolment fee: $200,00 plus iznos rate koji će da zavisi od godina studiranja.

Školarina
• 1-godišnji program: Ako program treba da se završi za godinu dana, puna školarina se plaća pre početka programa.
• Dvogodišnji program: Ako program treba da se završi za dve godine, 50% se plaća svake godine.
• 3-godišnji program Ako program treba da se završiti za tri godine, svake godine se plaća 33%.
• 4-godišnji program: Ako program treba da se završi za četiri godine: 25% svake godine.

Politika otkazivanja i refundiranja
1. Otkazivanje pre početka kursa = 100% povraćaj novca isključujući upisninu
2. Otkazivanje u roku od 5 radnih dana od prijema pristupa onlajn kursu = 90% refundiranja
3. Otkazivanje 6. dana ili kasnije od dobijanja pristupa onlajn kursu = 0% refundiranja svih naknada.
4. Ako student otkaže u bilo kom trenutku u toku prve godine, rate za drugu, treću i četvrtu godinu neće dospevati.
5. Datum početka pristupa će biti poslat e-poštom učeniku pre početka programa.

ZAŠTO SE PRIJAVITI NA PROGRAM

Renomirane američke srednje škole
Naše onlajn programe izvode najbolje ocenjene američke srednje škole. Učenici će se istaći diplomama potpuno akreditovanih i u svetu priznatih srednjih škola iz SAD.

Angažovanje onlajn platforme sa iskusnim, visoko kvalifikovanim nastavnicima
Nastavni plan i program, materijali za učenje su posebno dizajnirani za onlajn isporuku, maksimalno koristeći rešenja za digitalno učenje.

Opcione sesije uživo na osnovnim kursevima
Učenici će imati mogućnost da učestvuju u LIVE, interaktivnim časovima svake 2 nedelje tokom školske godine ili tokom sinhronizovanih letnjih sesija.

Fleksibilno, praktično učenje
Nastava je asinhrona, tako da učenici mogu da imaju sopstveni tempo učenja. Oni odlučuju kada će učiti i koliko brzo. Učenici mogu da počnu bilo kada, mogu da pohađaju nastavu tokom leta ako žele i to u rasponu od 1 do 4 godine ali sa planiranjem da polože sve predmete do, najkasnije, svoje 20 godine ili do završetka škole u Srbiji.

Savetovanje i akademska podrška
Savetnik vodi učenike kroz program i pomaže im da ostanu na pravom putu. Nastavnici pružaju akademsku podršku i povratne informacije. Učenici imaju pristup akademskom podučavanju jedan na jedan koje je dostupno 24 sata dnevno.

Procena engleskog jezika i pripremni kamp
Za procenu znanja engleskog jezika dostupan je 20-minutni besplatni test Engleskog. Nivo engleskog jezika koji je optimalan za učenike je B1-B2. Nudimo mogućnost učešća u stimulativnom, zabavnom, onlajn pripremnom kampu Engleskog jezika sa drugim učesnicima programa iz celog sveta.

Program savetovanja za apliciranje na fakultetima i Univerzitetima (CAP)
Besplatno savetovanje za apliciranje na fakultetima i univerzitetima i pomoć pri prijavljivanju učenika koji su zainteresovani za nastavak školovanja u inostranstvu.

GALERIJA, POZITIVNA ISKUSTVA, ALBUMI

ITALY / Anna did a J1, then in 1 year copleted her Dual Diploma, graduated from high school in Italy and passed her Driver’s Licence test.

CHINA / A bright male student tool all online courses in 1 year. Received on invite for a college interview in Stanford. Got accepted into a top USA university.

FRANCE / Numerous students studying online both Hybrid and All Online program.

STUDENT QUOTES

‘’The course brought a lot of interesting new knowledge, and the teacher is kind and understanding.’’

‘’I loved the course! My passion for psychology only grew with it and it also helped me to make a final decision about my degree. My teacher was very helpful, love her.’’

‘’This course was truly interesting thank you!’’

‘’I liked this course a lot, The material was very interesting and the discussion board with other students’ opinions is indeed a great and helpful feature. The teacher frequently left feedback to my posts there…it was an excellent experience.’’