DECEMBER NEW YEAR SPECIAL – WORK AND TRAVEL USA

UŠTEDI 200$ PRIJAVOM U DECEMBRU!

Verujemo da je ovaj program jedno od najboljih iskustava koje možete steći ako ne u životu ali onda u toku svojih studija – PROVERENO!

Osnovan od strane State Departament-a, Work and Travel program je prilika za mlade da se upoznaju sa američkom kulturom, da provedu letnji raspust u Americi na najdužem letovanju ikada (i do 4 meseca), da zarade sjajan džeparac, da usavrše engleski jezik, da sklope veliki broj prijateljstava sa svojim vršnjacima iz celog sveta, da priušte sebi putovanje iz snova i nezaboravnu avanturu…

Ne, uopšte nije strano da na ovom programu nađete vremena da posetite velike gradove kao što su New York, Los Angeles, San Francisco, Chicago, Las Vegas, San Diego… da iznajmite kamper i sa društvom da se  vozite čuvenim Route 66 bez odredišta i krajnje destinacije, da obiđete poznati kanjon reke Colorado, da posetite Niagarine vodopade, da naučite da surfujete na Havajima ili da osetite pesak Miami Beach-a….

 

 

PROVERENO – NAJBOLJA AVANTURA KOJU SEBI MOŽETE DA PRIUŠTITE TOKOM SVOJIH STUDIJA  A ZA DECEMBAR SMO VAM SPREMILI SPECIJALNU AKCIJU!

 

 

Do kraja godine, WORK and TRAVEL USA program je i dalje po starim prošlogodišnjim cenama a od nove godine će da poskupi za 100$. JOŠ samo nekoliko dana je ostalo da se prijaviš i iskorištiš priliku da platiš svoj program 100$ manje!

Druga stvar, uveli smo i drugi popust koji samo u decembru može da se kombinuje sa ostalim popustima – na isplatu celog program odjednom se odobrava popust od još 100$.

 

Suma sumarim  – ukoliko se prijaviš u decembru i uplatiš ceo program odjednom, 🔝možeš da uštediš  200$.🔝

Čekaju te sjajni poslodavci, atraktivne lokacije, avantura… Intervjui su u toku, prijave su u toku – požuri i prijavi se!

 

⬇️⬇️⬇️

 

 

ZAKAŽI KONSULTACIJE

  Ime*
  Prezime*
  Datum rođenja*
  Puna adresa stanovanja*
  (ulica/broj/mesto/poštanski broj)
  Broj telefona*
  Email*
  Grad studiranja*
  Napomena