IZABERI SVOJ POPUST ZA W&T PROGRAM!

Dragi naši studenti, kao što ste već navikli, American Adventure  je uvek pun iznenađenja!

Ovoga puta pripremili smo vam Festival popusta – svi dosadašnji popusti vam stoje na raspolaganju pri upisu na program.

Izaberite onaj popust koji vam najviše odgovara i prijavite se što pre jer akcija traje dok se mesta ne popune!

1) PROSEK POPUST – Ukoliko imate visok prosek možete uštedeti do čak $200!!! Tačnije za ostvaren prosek 7-8 popust iznosi $50, za prosek od 8-9 popust je $100, a za najvrednije čiji je prosek iznad 9 pripremili smo popust od čak $200 na W&T program. Popust se obračunava prilikom uplate poslednje rate.

2) „POLOŽI PA POMNOŽI“ POPUST – akcija koja podrazumeva POPUST na poslednju ocenu u indexu I to na KVADRAT! Ukoliko ti prosek nije sjajan ali poslednja ocena jeste, ovo je popust za tebe! 🙂

Primer: Poslednja ocena u indexu je 9. Ukupan popust na program je 9×9 = $81

3) FAMILY DISCOUNT- Studenti koji dolaze iz iste porodice i finansiraju se iz istog budžeta, što podrazumeva da su krvni srodnici prvog kolena, mogu ostvariti Family Discount. Family Discount podrazumeva popust od $50 po studentu na poslednju ratu.

4) POPUST NA GRUPU – Za grupnu prijavu od najmanje 4 a najviše 5 kandidata, grupa ostvaruje popust od ukupno $100 koje može rasporediti kako god želi (takođe se iznos skida od poslednje rate).

5) UNI CREDIT POPUST – Studenti koji se prilikom prijave na W&T program identifikuju davanjem na uvid Visa Electron debitne kartice zdate od strane UniCredit Banke i prilože dokaz o primanju stipendije ili studentskog kredita ostvaruju dodatni popust na program od $70. Ovaj popust se takođe obračunava pri uplati poslednje rate programa.

IZABERITE SVOJ POPUST I KRENITE SA NAMA U AVANTURU!!!

AMERICAN ADVENTURE TIM TE OČEKUJE!

PRIJAVE SE USKORO ZATVARAJU!

https://workandtravel.rs/prijava/