O AMERICAN ADVENTURE

American Adventure je agencija sa dugogodišnjom tradicijom koja se bavi brojnim programima kulturalne razmene od kojih je najpoznatiji Work and Travel USA program. Već deset godina je da na tržištu Srbije i unosi novine u ponudama. Naše cene programa uvek su u skladu sa finansijskim mogućnostima studenata, a programi finansiranja i osiguranja se iz godine u godinu razvijaju. Uvek gledamo da izađemo u susret našim studentima i svake godine obezbeđujemo različite povoljnosti u plaćanju, kao i razne popuste na prijavu i sam program. Lično iskustvo zaposlenih koji su i sami bili učesnici programa čine garanciju u pogledu kvaliteta usluge i sigurnosti. Fleksibilna prema zahtevima studenata, American Adventure predstavlja pravi izbor za ljude koji ne žele da rizikuju. SA NAMA POČINJE AVANTURA je naš slogan ali iste stvaramo i ponavljamo zajedno!

Agencija za privredne registre i Registar turizma, doneli su rešenje o izdavanju licence broj OTP 42/2020 za organizaciju turističkih putovanja Privrednom društvu za turizam  American Adventure d.o.o.

Pored OTP licence 42/2020, American Adventure d.o.o. je član WISE TRAVEL CONFEDERATION, renomiranog Svetskog udruženja agencija koje se bave putovanjem mladih. Ovo udruženje broji preko 700 članica iz 120 zemalja iz celog sveta.

GARANCIJA PUTOVANJA

Sigurnost naših putnika je na najvišem mogućem nivou. Osiguravajuća kuća SAVA osiguranje AD se brine o svakom putniku koji se osigura preko nas. Ukoliko se i dogodi potreba za medicinskom zaštitom, mreža ambulanti i doktora iz celog sveta nam stoji na usluzi.

Pored osiguranja putnika, veliki akcenat stavljamo i na osiguranje samog poslovanja. Polise osiguranja od odgovornosti i insolventnosti koje iznose 250 000 EUR-a su garancija da će putovanja biti realizovana po opštim uslovima putovanja.

SA NAMA POČINJE AVANTURA!!!