DUALNO OBRAZOVANJE – Prestižne srednje škole u Americi – R U READY 4 THE FUTURE?

American Adventure u saradnji sa svetskim liderom iz oblasti školovanja, Educatius Academy, Vam nudi jedan savremen i napredan program koji predstavlja budućnost modernog obrazovanja!

Daljina, u današnjem vremenu i uz pomoć napredne tehnologije, ne predstavlja više prepreku ka sticanju potrebnog znanja i kao odgovor na dugi niz godina tradicionalnog školstva u klupama i pred školskom tablom je nastao ovakav program.

DUAL DIPLOMA

Zamislite svet za 10, 15 godina…kada daljina i jezici budu potpuno zanemareni i kada će se pružiti mogućnost svakom učeniku, ma gde bio i u kojoj zemlji živeo, da pohađa eminentne obrazovne ustanove na skroz drugom kraju sveta i tamo započne građenje svoje karijere sticanjem prvoklasnog znanja od strane akreditovanih i svetski priznatih škola…

Ovo je samo početak… Da li ste spremni za budućnost?

R U READY 4 THE FUTURE?

PRIJAVI SE

ŠKOLE KOJE NUDE ONLINE NASTAVU U SAD ĆE PREGLEDATI SVE PREDMETE KOJE TRENUTNO ĐACI UČE U SVOJIM ŠKOLAMA U SRBIJI I PREDLOŽITI RAZLIKU PREDMETA KOJE BI ĐACI TREBALI DA POLOŽE KAKO BI STEKLI NJIHOVU DIPLOMU!

 

ŠKOLE KOJE NUDE ONLINE NASTAVU U SAD

Washington Academy, Maine

WASHINGTON AcademyOsnovana 1792. godine, Washington Academy, je jedna od najstarijih američkih obrazovnih institucija. Uz punu akreditaciju Udruženja škola i koledža Nove Engleske (New England Association of Schools and Colleges), predstavlja jednu od najtraženijih destinacija za đake iz celog sveta. Svake godine, Washington Academy prima 500 studenata u svoj kampus u Mejnu i mnogo više đaka iz celog sveta u svoje digitalne učionice. A od svake diplomirane klase, preko 92% je primljeno na fakultete ili univerzitete koje su želeli.
• Osnovan 1792. godine, sa sedištem u severoistočnom Mejnu.
• Škola ima 500 učenika u kampusu i može se pohvaliti visokom stopom diplomiranja i prihvatanja na univerzitete.
• Akreditovan od strane NEASC-a (New England Association of Schools and Colleges)
• Dugogodišnja partnerska škola Educatius Inc.
• Washington Academy osposobljava učenike socijalno i intelektualno za njihove buduće poduhvate i duboko posvećena je ličnom i profesionalnom uspehu svojih đaka.

 

Wayland Academy, Wisconsin

WAYLAND AcademyWayland Academy je osnovana 1855. godine i rangirana je u prvih 5 škola za najbolje internate, najbolje srednje škole za pripremu za koledž i najbolje privatne škole u Viskonsinu. Škola je priznata među najboljim školama u Americi za 2022. godinu od strane Niche.com. Smeštena u srednje zapadnoj državi Wisconsin, Wayland Academy je nezavisna škola za studente koji žive u školskom internatu i redovne studente van internata. Malo školsko okruženje nudi učenicima praktičnu i individualnu pažnju. Akademski program na kampusu i onlajn akademski program sadrži niz kurseva.
Wayland Academy je veoma uspešna prilikom pripreme svojih đaka za upis na fakultete i koledže i ima veoma visok procenat upisa svojjih učenika na fakultete i univerzitete koje su odabrali.
Wayland Academy je akreditovana od strane ISACS (Independent School Association of the Central States i od NCA (North Central Association)

 

Thornton Academy, Maine

THORNTON AcademyThornton Academy, jedna je od škola uz pomoć koje realizujemo program online srednje škole u SAD. Osnovana 1811. godine, prestižna srednja škola sa internatom, Thornton Academy ima dugu tradiciji.
Danas je u potpunosti akreditovana od strane Udruženja škola i koledža Nove Engleske.(New England Association of Schools and Colleges) Jedna od samo četiri Apple Distinguished Schools, priznanje koje je dodelila kompanija Apple za korišćenje obrazovne tehnologije svetske klase. Thornton Academy svake godine dočekuje 1.600 studenata u svoj prelepi kampus i mnogo više đaka iz celog sveta poput vas na svoje renomirane online programe školovanja.
• Thornton Academy ima odličnu saradnju sa mnogim vodećim univerzitetima u SAD.
• Thornton Academy je dugogodišnji partner Educatius Academy.
• Thornton Academy vrednuje različitosti i multikulturalizami stvarajući jedinstveno i dinamično okruženje za učenje koje podstiče veće uvažavanje individualnih razlika, ali i zajedničke vrednosti.

A zašto da se prijavim na ovaj program?

🎯 Đaci dobijaju konkurentsku prednost prilikom apliciranja za fakultete, univerzitete i kasnije za stručnu praksu ili zaposlenje u odnosu na svoju generaciju.

🎯 Dualna diploma dodaje globalni element CV-u od svakog đaka i na taj način ga izdvaja iz grupe aplikanata, bilo da aplicira za Univerzitet ili u budućnosti za posao.

🎯 Đaci pokazuju upornost, posvećenost, sposobnost i volju da uspešno završe dve srednje škole istovremeno.

🎯 Izborni predmeti na školama u SAD omogućavaju đacima da istraže nešto novo, nešto što nemaju u svojim školama u Srbiji, da spoznaju svoja stvarna interesovanja i na taj definišu odabir svog budućeg fakulteta.

🎯 Dualna diploma i online učenje doprinose u mnogome poboljšanju Engleskog jezika u sva četiri aspekta (čitanje, pisanje, komunikacija i slušanje) što će svakom od đaka veoma koristiti prilikom daljeg školovanja i u profesionalnoj karijeri.

🎯 Samostalno online učenje će pomoći u razvitku nečeg mnogo bitnijeg za đaka – disciplinu i samovođenje tj self management!

dual diploma

A ŠTA JE SVE UKLJUČENO U OVAJ PROGRAM?

6 online predmeta – odobren pristup interaktivnoj platformi za učenje.

Teacher support / Mogućnost kontaktiranja nastavnika u školi vezano za gradivo kao i mogućnost održavanja online sastanaka sa nastavnicima škole u vezi gradiva. Optimalan broj sastanaka po predmetu je

✅ Podrška i vođenje tokom programa od strane predstavnika Educatius Academy.

24/7 TutorMe service – Kada učenici pristupe programu, oni se automatski upisuju u TutorMe. Učenici dobijaju aktivacionu e-mail i uvek se mogu prijaviti direktno na onlajn platformu. Ova platforma služi za povezivanje učenika i nastavnika škole u vezi pitanja sa gradivom.

Diploma i transkript ocena (svedočanstvo) – Na kraju uspešno završenog školovanja, učesnik programa će dobiti diplomu i transkript ocena od strane škole.

College advisement program (CAP) – podrška i savetovanje prilikom apliciranja za fakultete i Univerzitete. – Individualno savetovanje o upisu na fakultete/univerzitete i pomoć pri prijavljivanju se nude besplatno kroz CAP za učenike koji su zainteresovani da se prijave na univerzitete u SAD, Velikoj Britaniji, Australiji i Novom Zelandu. Personalni iskusni savetnik će voditi pripremu đaka za proces prijave na fakultet ili Univerzitet. Savetovanje ka lakšem dobijanju stipendija koje nudi razni fakulteti i univerziteti sa kojima Educatius Academy sarađuje a trenutno ih ima preko 300.

English prep camp – Učesnicima programa će biti organizovani interaktivni časovi Engleskog jezika zajedno sa drugim internacionalnim učenicima. Časovi će biti organizovani svake Subote, online, u trajanju u periodu od 15 nedelja. Časove će voditi iskusni, nastavnici Engleskog jezika. (native speakers) English prep camp je organizovan da pripremi đake za dalje uspešno učenje na programu. Nakon kampa đaci će se testirati i nakon uspešno položenog testa će dobiti sertifikat.

Writing Lab / Pomoć, ispravke i sugestije prilikom pisanja eseja.

Lekcije uživo – dostupne za određene predmete svake 2 nedelje.

Parental/observer access – odobren pristup roditeljima platformi koja im omogućava praćenje školovanja učenika i uvid u napredovanju tokom programa.

Podrška American Adventure tima pre, tokom i nakon realizacije programa

PRIJAVI SE

Sad je vreme da se napravi razlika! Prijavi se!

dual diploma

PRIJAVNA FORMA

  Ime*
  Prezime*
  Datum rođenja*
  Puna adresa stanovanja*
  (ulica/broj/mesto/poštanski broj)
  Broj telefona*
  Email*
  Grad studiranja*
  Napomena