NOVOGODIŠNJA AKCIJA-PRIJAVI SE ZA SAMO 2019 DINARA!

Dragi studenti,

Kod nas je praznično raspoloženje već počelo!

Idemo u susret novoj 2019. godini sa neverovatnom akcijom i popustom na prijavu po simboličnoj ceni od samo 2019 RSD!!! Dakle, uz uplatu prijave od 2019 RSD i prve rate programa u iznosu od $200, zauzeo/la si svoje mesto na programu. Akcija traje do kraja meseca, tj. dok se ne popune mesta, pa zato požuri i zauzmi svoje što pre!

Svi koji se odluče da nama poklone poverenje, imaće priliku i da se igraju sa nama tako što će popuniti kupon za nagradnu igru i ući će u trku za osvajanje BESPLATNOG W&T PROGRAMA! Eto još jednog dobrog razloga da se prijaviš na program i uploviš sa našim timom u nezaboravnu avanturu! Izvlačenje će biti kada zatvorimo prijave.

FESTIVAL POPUSTA

FAMILY DISCOUNT- Studenti koji dolaze iz iste porodice i finansiraju se iz istog budžeta, što podrazumeva da su krvni srodnici prvog kolena, mogu ostvariti Family Discount. Family Discount podrazumeva popust od $50 po studentu na poslednju ratu.

POPUST NA GRUPU – Za grupnu prijavu od najmanje 4 a najviše 5 kandidata, grupa ostvaruje popust od ukupno $100 koje može rasporediti kako god želi (takođe se iznos skida od poslednje rate).

UNI CREDIT POPUST – Studenti koji se prilikom prijave na W&T program identifikuju davanjem na uvid Visa Electron debitne kartice izdate od strane UniCredit Banke, ostvaruju dodatni popust na program čak i do $70!

Ovaj popust se takođe obračunava pri uplati poslednje rate programa.

8 RAZLOGA ZAŠTO DA SE PRIJAVIŠ RANIJE

  1. Ranijom prijavom kandidat ostvaruje razne popuste;
  2. Ranijom prijavom kandidat ima više vremena da sakupi potrebnu dokumentaciju;
  3. Ranijom prijavom kandidat ima veći izbor poslova;
  4. Ranijom prijavom kandidat ima mogućnost da plati program na rate;
  5. Ranijom prijavom kandidat može ranije da kupi avio kartu a samim tim uštedi i do 200 EUR u zavisnosti od lokacije u USA;
  6. Ranijom prijavom kandidat ima vremena da usavrši engleski jezik do polaska na program;
  7. Ranijom prijavom kandidat obezbeđuje na vreme svoj termin za razgovor u USA ambasadi u Beogradu;
  8. Ranijom prijavom kandidat obezbeđuje učešće za program jer je broj učesnika na globalnom nivou (nivou celog sveta) – OGRANIČEN.

ZAPOČNI SA NAMA NAJLEPŠU AVANTURU!

AMERICAN ADVENTURE TEAM TE OČEKUJE!

PRIJAVI SE!

https://workandtravel.rs/prijava/