Stevan Kobiljski, Winterworks Inc., Estes Park, Colorado

Estes Park

Sve u svemu moje iskustvo je bilo pozitivno. Naravno, bilo je nekih problema, ali način na koji su ih rešili (brzo i efikasno) je dovoljan da budem zadovoljan.

Lepo i veoma mirno mesto, puno divnih ljudi. Svi su bili veoma ljubazni, atmosfera je bila veoma prijatna i sve te tera da se osećaš kao kod kuće. Sa druge strane, neki smatraju da je previše mirno, zbog nedostatka noćnog života i drugih stvari koje ne mogu da se urade, osim šetanja.

Poslodavci su bili veoma fer, nikada nije bilo problema sa platama ili bilo čime, ali često su bili veoma strogi. Za letnji posao, moje mišljenje je da uslovi nisu baš zadovoljavajući, menadžeri su previše strogi, ima mnogo pravila koja čine da se osećate previše uplašeno. Sve u svemu, moje iskustvo je neutralno, na stranu sve negativno, bili su uvek fer što je najbitnije kod jednog poslodavca.

Moj dodatni posao je bio rad u lokalnom kafiću, Coffee On The Rocks, to je najlepše mesto u kom sam radio, a i vlasnik je najfiniji čovek kojeg sam ikad upoznao.