Stefan, Princess Royal, Ocean city, Maryland

Ocean city

Agencija je skroz korektna, sve će vam reći šta god vas interesuje u najkraćem mogućem vremenu bilo preko skajpa ili lično, sve najbolje. Preporučujem agenciju svima.

Za studente ja mislim da ne postoji bolje mesto, ima sve što treba, klubova puno koji rade svako veče, posla koliko hoćete, cene su prilično jeftine, restorana na svakom ćošku sa raznovrsnom hranom, radnji sa alkoholom na svakom ćošku, javni prevoz po gradu jeftin i dobro organizovan, velika plaža, u svakom slučaju nikome ne može biti dosadno.

Satnica:7.25$ Broj sati nedeljno:32 Prosek napojnica: 1$. Poslodavac je verovatno jedan od najgorih u OC, satnice male i na sve to još vam kradu sate (nama su svaki dan ukrali po 40 minuta ma koliko radili i koja pozicija), previše su preterivali sa strogoćom, ništa ne sme da se radi, ne smete mobilne da nosite na posao, otprilike kao da ste u vojsci a ne u raspalom hotelu od 2*, hrana uglavnom veoma skromnog kvaliteta, jedino su zaposleni sa kojima radite stvarno korektni, to je valjda jedini +.